Profil

Om Fakta Fiber A/S

Fakta Fiber A/S startede i 1972 primært som et bådeværft.

Fakta Fiber fiskefartøjer er stadig meget populærer og kendt som et kvalitetsprodukt. Fakta Fiber producere i dag hovedsageligt glasfiber emner til industrien.

Produktion

Fakta Fiber er en ordreproducerende virksomhed, hoveddelsagtige inden for industrien. I samarbejde med vores kunder, kommer vi frem til de bedste løsninger, så vi opnår en win-win situation.

Faciliteter i Letland

I starten af halvfemserne flyttedes alt glasfiberproduktion ( GRP ) til nye faciliteter i Letland. De oprindelige faciliteter i Ålbæk anvendes idag primært som administrationskontor og lager.

​Værkstedsfaciliteterne anvendes dog stadig til reparation & service.​

Vi har fremstillet produkter i glasfiber siden 1972

Vi har siden 1972 fremstillet produkter i en blanding af glasfiber og polyester. Vi har dermed 50 års erfaring inden for vores fag, og vi garanterer dig altid løsninger i høj kvalitet, hvad enten vi skal fremstille et nyt produkt for dig eller servicere eller reparere et eksisterende produkt.

Når du vælger os som din leverandør og producent, så kan du forvente, at du får en hurtig levering. Det gælder til trods for, at vores produktion er beliggende i Letland. Hvis dine produkter for eksempel bliver sendt fra fabrikken om fredagen, så sørger vi for levering hos dig enten om mandagen eller om tirsdagen.

Vi lægger stor vægt på altid at levere en god service, og det gælder, uanset om vi skal fremstille, reparere eller servicere dine produkter i glasfiber.

For yderligere information om vores glasfiberproduktion kan du klikke her.

Kontakt os for mere information

Hos Fakta Fiber A/S har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter som eksempelvis GRP, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon (+45) 98 48 87 77. Du kan også sende os en e-mail til ccn@faktafiber.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.