Glasfiber reparation

Reparation af glasfiberprodukter

Har du et produkt i glasfiber, som skal repareres, så kan vi hos Fakta Fiber A/S være behjælpelige med arbejdet. Vi har blandt andet specialiseret os inden for glasfiberreparation.

Vores virksomhed er beliggende i Ålbæk i Nordjylland, og herfra kører vi blandt andet ud til opgaver i forbindelse med reparation af glasfiber i hele landet. Vi henvender os til mange forskellige typer erhvervskunder, men det er især fiskebranchen, bilbranchen og maritimbranchen, der ofte har brug for vores hjælp i forbindelse med glasfiberreparation eller fremstilling af nye glasfiberprodukter.

Vi har 50 års erfaring inden for vores fag

Når du vælger at lade lige netop vores virksomhed stå for din glasfiberreparation, så kan du altid forvente at få udført reparationen i en høj kvalitet. Vores virksomhed blev etableret tilbage i år 1972, og vi har dermed 50 års erfaring inden for branchen.

Ud over den mangeårige erfaring og den høje kvalitet i vores arbejde så kan du også altid forvente at få en god service, når du vælger at lade os reparere dit produkt. Vi har altid tid til at tale med dig, uanset om du har nogle spørgsmål, eller om du har brug for kyndig rådgivning og vejledning.

Kontakt os og få beregnet en pris på din glasfiberreparation

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har en specifik glasfiberreparation til os omkring GRP, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, så må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi står klar til at modtage din henvendelse, og vi udarbejder gerne et skræddersyet tilbud til dig, når vi kender til opgavens detaljer og omfang​.

Kontakt os for mere information

Hos Fakta Fiber A/S har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter som eksempelvis GRP, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon (+45) 98 48 87 77. Du kan også sende os en e-mail til ccn@faktafiber.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.