GRP

Fremstilling af GRP til erhvervslivet

Hos Fakta Fiber A/S i Ålbæk i Nordjylland har vi specialiseret os i at fremstille en lang række forskellige former for glasfiberarmeret polyester (GRP) til mange forskellige dele af det danske erhvervsliv.

Vores produkter anvendes i mange forskellige brancher, herunder blandt andet i fiskebranchen, i den maritime branche og i bilbranchen. Her på denne side kan du finde et lille udpluk af nogle af de produkter, som vi enten er i gang med at fremstille for vores kunder, eller som vi allerede har fremstillet.

Om vores glasfiberproduktion

Glasfiberarmeret polyester, også kaldet GRP, består af en blanding af polyester og glasfiber.

Vores virksomhed har eksisteret siden 1972, og vi har dermed 50 års erfaring inden for fremstillingen af GRP. Vi producerer vores glasfiberarmerede polyester i Letland, hvor vi har produktionsfaciliteter på mere end 3.000 kvadratmeter.

Selvom vores produktionsfaciliterer er beliggende i Letland, så kan du altid forvente at få en hurtig levering af dine ønskede produkter, idet logistikken fungerer meget effektivt. Hvis dine produkter bliver sendt fra fabrikken om fredagen, så kan du allerede forvente at modtage dem om mandagen eller om tirsdagen. Du kan læse meget mere om vores glasfiberproduktion ved at klikke her.

​Når du vælger os som din producent og leverandør af GRP, så kan du i øvrigt altid forvente en høj kvalitet og en god service.

​Kontakt os og hør mere eller bestil de ønskede produkter

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores produktion af glasfiberarmeret polyester, eller hvis du har andre spørgsmål angående vores andre services som eksempelvis glasfiber reparation. Ønsker du at bestille produkter til din virksomhed, hører vi naturligvis også meget gerne fra dig​.

Easywagon

Sekura Cabins A/S

Kontakt os for mere information

Hos Fakta Fiber A/S har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter som eksempelvis GRP, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon (+45) 98 48 87 77. Du kan også sende os en e-mail til ccn@faktafiber.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.