Produktion​

Glasfiberproduktion og polyester-produktion i høj kvalitet

​Vi har leveret god service og høj kvalitet siden 1972

​Leder du efter en virksomhed med speciale i glasfiberproduktion og polyester-produktion? Så lad os hjælpe dig. Hos Fakta Fiber A/S er vi specialister i glasfiberarmeret polyester, og vi tilbyder både produktion og reparation af glasfiber.

Vores administration, lager og værksted i Ålbæk i Nordjylland servicerer hele Danmark, men vores produktionsfaciliteter ligger i Letland. Vi har eksisteret siden 1972, og du kan altid forvente god service og høj kvalitet hos os.

Polyester-produktion udføres håndoplagt eller automatiseret

​Glasfiberarmeret polyester (GRP) består af en blanding af glasfiber og polyester, og derfor omtaler kunderne vores produktion som enten glasfiberproduktion eller polyester-produktion.

Vores produktionsfaciliteter i Letland, der udgør mere end 3.000 kvadratmeter, består af produktionshaller, lager og kontor. Produktionen udføres primært som håndoplagt, men vi kan også anvende mere automatiserede metoder, hvis det passer bedst til opgaven.

Logistikken i Letland fungerer meget effektivt, og derfor vil varer typisk være hos kunden i Danmark om mandagen eller tirsdagen, hvis de bliver afsendt fra fabrikken om fredagen.

Der findes flere færgeruter, hvor varer kan blive sendt på løstrailere. I særlige tilfælde kan vi anvende fly, idet lufthavnen i Riga ligger blot 65 kilometer fra fabrikken.

Den tætte afstand til lufthavnen gør det i øvrigt muligt at afholde kundebesøg fra Danmark på én dag, idet der er flere regelmæssige flyvninger mellem København og Riga.

Få mere information om vores glasfiberproduktion

​Du er velkommen til at høre mere om glasfiberarmeret polyester (GRP) og om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan sammensætte en god samarbejdsaftale. Samtidig kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede polyester-produktion og glasfiberproduktion.

Vi har fremstillet produkter i glasfiber siden 1972

Vi har siden 1972 fremstillet produkter i en blanding af glasfiber og polyester. Vi har dermed 50 års erfaring inden for vores fag, og vi garanterer dig altid løsninger i høj kvalitet, hvad enten vi skal fremstille et nyt produkt for dig eller servicere eller reparere et eksisterende produkt.

Når du vælger os som din leverandør og producent, så kan du forvente, at du får en hurtig levering. Det gælder til trods for, at vores produktion er beliggende i Letland. Hvis dine produkter for eksempel bliver sendt fra fabrikken om fredagen, så sørger vi for levering hos dig enten om mandagen eller om tirsdagen.

Vi lægger stor vægt på altid at levere en god service, og det gælder, uanset om vi skal fremstille, reparere eller servicere dine produkter i glasfiber.

For yderligere information om vores glasfiberproduktion kan du klikke her.

Kontakt os for mere information

Hos Fakta Fiber A/S har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter som eksempelvis GRP, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon +45 98 48 87 77. Du kan også sende os en e-mail til ccn@faktafiber.dk

.

Vi glæder os til at høre fra dig.

gazelle2020

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores produkter, eller en konkret forespørgsel på en produktion, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt