Glasfiberreparation udføres af specialister

Reparation af glasfiberprodukter

Har du et produkt i glasfiber, som skal repareres, så kan vi hos Fakta Fiber A/S være behjælpelige med arbejdet. Vi har blandt andet specialiseret os inden for glasfiberreparation.

Vores virksomhed er beliggende i Ålbæk i Nordjylland, og herfra kører vi blandt andet ud til opgaver i forbindelse med reparation af glasfiber i hele landet. Vi henvender os til mange forskellige typer erhvervskunder, men det er især fiskebranchen, bilbranchen og maritimbranchen, der ofte har brug for vores hjælp i forbindelse med glasfiberreparation eller fremstilling af nye glasfiberprodukter.

Vi har 50 års erfaring inden for vores fag

Når du vælger at lade lige netop vores virksomhed stå for din glasfiberreparation, så kan du altid forvente at få udført reparationen i en høj kvalitet. Vores virksomhed blev etableret tilbage i år 1972, og vi har dermed 50 års erfaring inden for branchen.

Ud over den mangeårige erfaring og den høje kvalitet i vores arbejde så kan du også altid forvente at få en god service, når du vælger at lade os reparere dit produkt. Vi har altid tid til at tale med dig, uanset om du har nogle spørgsmål, eller om du har brug for kyndig rådgivning og vejledning.

Kontakt os og få beregnet en pris på din glasfiberreparation

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har en specifik glasfiberreparation til os omkring GRP, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, så må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi står klar til at modtage din henvendelse, og vi udarbejder gerne et skræddersyet tilbud til dig, når vi kender til opgavens detaljer og omfang​.

Vi har fremstillet produkter i glasfiber siden 1972

Vi har siden 1972 fremstillet produkter i en blanding af glasfiber og polyester. Vi har dermed 50 års erfaring inden for vores fag, og vi garanterer dig altid løsninger i høj kvalitet, hvad enten vi skal fremstille et nyt produkt for dig eller servicere eller reparere et eksisterende produkt.

Når du vælger os som din leverandør og producent, så kan du forvente, at du får en hurtig levering. Det gælder til trods for, at vores produktion er beliggende i Letland. Hvis dine produkter for eksempel bliver sendt fra fabrikken om fredagen, så sørger vi for levering hos dig enten om mandagen eller om tirsdagen.

Vi lægger stor vægt på altid at levere en god service, og det gælder, uanset om vi skal fremstille, reparere eller servicere dine produkter i glasfiber.

For yderligere information om vores glasfiberproduktion kan du klikke her.

Kontakt os for mere information

Hos Fakta Fiber A/S har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter som eksempelvis GRP, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon +45 98 48 87 77. Du kan også sende os en e-mail til ccn@faktafiber.dk

.

Vi glæder os til at høre fra dig.

gazelle2020

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores produkter, eller en konkret forespørgsel på en produktion, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt