​Øvrige aktiviteter

​Med Fakta Fiber A/S historie og beliggenheden på Ålbæk havn er kontakten til det maritime område stadig en naturlig del af Fakta Fiber A/S' aktivitetsområde.

I de tidligere produktions og lager bygninger i Ålbæk tilbyder vi bl.a. vinteropbevaring af både og i den forbindelse div. service. Vi forhandler bl.a. Nanni Diesel og har et mindre lager af de mest brugte reservedele og kan ellers skaffe det meste fra dag til dag.

Der ud over samarbejder vi med flere leverandører af bådudstyr og igen kan det meste skaffes fra dag til dag. Vi har naturligvis også glasfiber og dvs. glasfibermaterialer (GRP) på lager der sælges i “løs vægt”.

Kontakt os for mere information

Hos Fakta Fiber A/S har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er velkommen til ringe til os på telefon +45 98 48 87 77. Du kan også sende os en e-mail til cnn@faktafiber.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

gazelle2020

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores produkter, eller en konkret forespørgsel på en produktion, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt